Studio Slow

Welkom op de nieuwe gecombineerde site van Jan de Jong & Studio Slow!

Studio Slow is er voor losse adviestrajecten en totaalconcepten, van ontwerp tot realisatie. Voor elke opdrachtgever die een ontwerp ambieert dat met hoofd, hart en handen gemaakt is.

Met aandacht en toewijding vormgegeven,  vanuit gebalde kennis en hartstocht. Concepten die langer mee gaan dan de waan van de dag.

Slow Living spreekt een taal die we vergeten lijken te zijn. Het is simpel en puur, het raakt aan alle zintuigen. Kom weer thuis in je eigen huis, it’s time to take it slow. Een pleidooi voor langzaam leven en wonen in de praktijk.

Op deze site staan gerealiseerde projecten met een korte beschrijving.

Disciplines

 

Interieurontwerp & realisatie

Kleur- en materiaaladvies

Verlichtingsplan

Ontwerp maatwerk

Badkamer- en keukenontwerp

Begeleiding  verbouw en nieuwbouw

Styling, fotografie en grafische vormgeving

 

 

Aanpak

Aanpak. Afhankelijk van de opdracht starten we met een oriënterend gesprek om nader kennis te maken en uw wensen en eisen te inventariseren. Zo komen we tot een plan van aanpak en offerte van de werkzaamheden zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent, helder en transparant.

Opdrachtgevers. Wij werken voor particuliere -en zakelijke opdrachtgevers en architectenbureaus. Elke opdracht, hoe groot of klein ook krijgt onze maximale betrokkenheid & aandacht.

Netwerk. We hebben een uitgebreid netwerk opgebouwd met fijne vakmensen die voor kwaliteit garant staan. Denk aan architecten, schilders, interieurbouwers, stukadoors, aannemers, timmerlieden, meubelmakers etc… Wij kunnen een opdracht van A tot Z begeleiden en realiseren.