Jan de Jong – Store

Jan de Jong, opgericht in 1899, is een familiebedrijf. Wij selecteren met veel zorg de mooiste materialen, merken, meubels, kunst en verlichting passend bij ons handschrift. Authentieke, eerlijke en originele ontwerpen met vakmanschap gemaakt. Bedoeld om lang mee te gaan en om elke dag van te genieten. Onze stijl is warm minimalistisch, een vleugje ‘landelijk’ en vooral heel puur. 

 

Advies ter plekke!

Interieur advies aan huis, dat is al meer dan 60 jaar onze kracht en service. Wij komen bij aankoop van een los item, stoffering of meerdere meubels bij u thuis voor advies en dat in heel Nederland! We nemen stalen, materialen en desgewenst producten mee.
 
Samen kijken we in alle rust met aandacht ter plekke naar kleur, materiaal, sfeer, formaat en of het goed past in uw interieur. Deze toegevoegde waarde en betrokkenheid leveren we bij alle aankopen.  Intensief maar wij zien graag dat u lang geniet van uw aankoop en een esthetisch duurzame aanschaf doet.
Collectie

In onze winkel staat veel – héél veel – moois.

Met ons kritische en deskundige oog selecteren wij als curators de meest bijzondere items, wij selecteren op kwaliteit, originaliteit, materiaal en kleur. Intrinsieke kwaliteit en een verantwoorde productiewijze is bij ons super belangrijk. Esthetische duurzaamheid in plaats van fast fashion. Een eigen identiteit en een prijs/kwaliteitsverhouding die klopt.

U kunt bij ons in een fijne sfeer een keuze maken die bij uw smaak en gevoel past.

Team

Met een bevlogen en fijn team werken we elke dag met veel plezier. We willen in een fijne energie en in goede harmonie nauw samenwerken met onze klanten om tot een betekenisvol advies & ontwerp te komen. In sterke verbinding en betrokkenheid. Open, transparant en integer. Ieder van ons brengt zijn eigen kwaliteit en persoonlijkheid mee.