Jan de Jong  Slow Living

 

Jan de Jong, opgericht in 1899, is met recht een ‘slow’ bedrijf. Vandaag de dag is de vierde generatie nog even gecommitteerd aan de winkel die Jan de Jong ooit begon.

Wij collectioneren meubels, verlichting en stoffen die aansluiten bij ‘slow living’. Het zijn veelal ambachtelijk en eerlijk gemaakte meubels, van kasten, banken en tafels tot serviesgoed, lampen, kleden en kussens. De stijl is typisch ‘Slow living’, een tikje minimalistisch, een vleugje ‘landelijk’ en vooral heel puur.

Advies ter plekke!

Interieur advies aan huis, dat is al meer dan 60 jaar onze kernwaarde. Wij komen bij aankoop van een los item, stoffering of meerdere meubels bij u thuis voor advies, dat in heel Nederland! We nemen stalen, materialen en desgewenst producten mee.
Samen kijken we in alle rust met aandacht ter plekke naar kleur, materiaal, sfeer, formaat en of het goed past in uw interieur. Deze toegevoegde waarde leveren we bij alle aankopen, intensief maar wij zien graag dat u lang geniet van en een esthetisch duurzame aanschaf doet.

 

Collectie

In onze winkel staat veel – héél veel – moois.

Met ons kritische en deskundige oog selecteren wij als curators de meest bijzondere items, wij selecteren op kwaliteit, originaliteit, materiaal en kleur. Intrinsieke kwaliteit en verantwoorde productiewijze zijn bij ons super belangrijk. Esthetische duurzaamheid in plaats van fast fashion. Een eigen identiteit en een prijs/kwaliteitsverhouding die klopt.

U  kunt bij ons in een fijne sfeer een keuze maken die bij uw smaak en gevoel past.

Team

Met een bevlogen en betrokken team  maken wij  interieurplannen, geven interieuradvies op maat bij u thuis en collectioneren we de mooiste items voor de winkel. Ook ontzorgen we u door een perfecte montage en uitlevering van meubels, verlichting en gordijnen. Van harte welkom!

Christien Starkenburg    Henk de Jong    Sjoukje de Vries    Amber van Boxtel

Levi Pasveer    Meinte Escalona     Josefien Koenen