De tijdloze allure van Depadova

Het Italiaanse bedrijf Depadova is in 1956 opgericht door Fernando en Maddalena De Padova.
De Padova wordt gekenmerkt door een duidelijke focus op het heden, een instinctief gevoel voor schoonheid en veel aandacht voor de details van de projecten.
In de collectie zitten super veel grote namen; Achille Castiglioni, Pierluigi Cerri, Michele De Lucchi, Charles en Ray Eames, Vico Magistretti, Ingo Maurer, George Nelson, Dieter Rams. Ze waren allemaal verantwoordelijk voor het kiezen van een nieuwe richting, buiten de betreden paden. Zij hebben Depadova geïnspireerd en dat heeft geleid tot een fantastische gelaagde en tijdloze collectie.
Depadova bij Jan de Jong!
In 2015 is Depadova een fusie aangegaan met Boffi. De showroom van Boffi in Milaan is een fantastische mix van Boffi en Depadova. Als we in Milaan zijn tijdens de Salone del Mobile gaan we steevast naar deze showroom en de eigen showroom van Depadova aan de via Santa Cecilia.
We zijn super blij en trots dat we een deel van onze winkel hebben ingericht met een selectie uit de Depadova collectie. We zijn al fan van het eerste uur en dat hebben we vertaald op onze eigen manier.