Tegels krijgen de hoofdrol in een huis uit de jaren ’30

Dit huis heeft een volledig nieuwe basis gekregen. Er is een fijne balans gezocht en gevonden tussen het oude met nieuwe elementen. De grootste ingreep is de grote woonkamer met keuken, de ingang vanaf de hal en de hal zelf. De trap met de authentieke tegels heeft een belangrijke rol gekregen. Hierbij hebben we vloertegels van Winckelmans gekozen die ook uit deze tijd komen en nog steeds super mooi zijn. Plus Spaanse wandtegels van terracotta maakt het bijzonder en speciaal maar toch voelt het heel passend. De terracotta tegels van de hal zijn ook toegepast over de hele lengte in de woonkamer. Hier ontstaat een mooie en natuurlijke verbinding tussen de hal en de woonkamer door de metalen deuren met glas. Het resultaat is een serene, tactiele en natuurlijke basis waar bij de zorgvuldig gekozen meubelen heel mooi tot zijn recht komen.
Alles komt prachtig uit omdat het veel ruimte en aandacht krijgt.

Fris en schoon

De unieke jaren-30 elementen zoals de glas-in-lood raam, de houten balustrade en deuren, de authentieke tegeltrap en de gekleurde tegels in de raamkozijnen op de verdieping zijn de kleur-accenten geworden.

Op de eerste verdieping staat alles in verbinding met elkaar. Een heerlijke ruime en lichte verdieping. Er staat niets teveel. Af en toe een goed gekozen kleur accent, een link met de de betegelde vensterbanken. De badkamer is helemaal ontworpen en op maat gemaakt. Ook hier weer mooie tegels!